Els millors restaurants vegans de València 

Cada vegada la indústria càrnica és més qüestionada i per això, l’origen vegetal està en auge i es reflecteix a València amb un fum de bars i restaurants vegans d’on poder gaudir de menjars amb l’absència de productes de procedència animal. No has de ser vegà o vegetarià per a tastar d’aquestes delícies i per açò et recomanem cinc restaurants a València que hauries de visitar, i que trenquen amb el mite de què menjar vegà és car.

 

  • La casa viva

Al cor de Russafa trobem La Casa Viva, més concretament en el carrer de Cadis 76. Aquest restaurant, a més de ser una experiència gastronòmica increïble, n’és també una visual. La Casa Viva té com a filosofia les 3 “R” de la sostenibilitat i compta amb una carta molt variada amb plats únics i originals que compten amb el 100% dels seus ingredients naturals i vegetals. 

La Casa Viva

Imatge via Instagram

  • The Vurger 

The Vurger Co és el primer restaurant “fast food” vegà de València. Amb productes 100% vegetals imita la cuina americana amb “hot dogs” i hamburgeses i acord amb aquesta tendència, és molt econòmica. La pots trobar al carrer de Quart, 41. 

TheVurguer

Imatge via Instagram

  • Be green

Be Green compta amb dos restaurants a la ciutat de València. Si et decantes per les ensalades, aquest restaurant és la millor opció per a tu: una gran varietat d’ingredients perquè personalitzes la teua. No obstant això, també té al seu menú ‘pokes’ i ‘wraps’. 

BeGreen

Imatge via Instagram

  • Alma Libre 

Junt amb les Torres dels Serrans i els Jardins del Túria trobaras l’Açai House Alma Libre. Aquest restaurant que també pots gaudir a casa, compta amb una gran oferta de bols açai i també amb hamburgueses, wraps i combos perquè tots puguen provar les seues delícies. Això sí, tot 100% vegà.

Açai

Imatge via Instagram

  • Guakame Street Food

Una de les últimes incorporacions a València de restaurants vegans ha sigut Guakame Street Food. Si aconsegueixes reservar (ho has de fer amb molta antelació) gaudiràs d’una proposta gastronòmica variada i avantguardista i, a més, d’una experiència visual única amb espectacles inclosos. Pots trobar aquest restaurant al carrer Mur de Santa Anna, 3. 

Guakame

Imatge via Instagram

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €