Els millors restaurants vegans de València 

Cada vegada la indústria càrnica és més qüestionada i per això, l’origen vegetal està en auge i es reflecteix a València amb un fum de bars i restaurants vegans d’on poder gaudir de menjars amb l’absència de productes de procedència animal. No has de ser vegà o vegetarià per a tastar d’aquestes delícies i per açò et recomanem cinc restaurants a València que hauries de visitar, i que trenquen amb el mite de què menjar vegà és car.

 

  • La casa viva

Al cor de Russafa trobem La Casa Viva, més concretament en el carrer de Cadis 76. Aquest restaurant, a més de ser una experiència gastronòmica increïble, n’és també una visual. La Casa Viva té com a filosofia les 3 “R” de la sostenibilitat i compta amb una carta molt variada amb plats únics i originals que compten amb el 100% dels seus ingredients naturals i vegetals. 

La Casa Viva

Imatge via Instagram

  • The Vurger 

The Vurger Co és el primer restaurant “fast food” vegà de València. Amb productes 100% vegetals imita la cuina americana amb “hot dogs” i hamburgeses i acord amb aquesta tendència, és molt econòmica. La pots trobar al carrer de Quart, 41. 

TheVurguer

Imatge via Instagram

  • Be green

Be Green compta amb dos restaurants a la ciutat de València. Si et decantes per les ensalades, aquest restaurant és la millor opció per a tu: una gran varietat d’ingredients perquè personalitzes la teua. No obstant això, també té al seu menú ‘pokes’ i ‘wraps’. 

BeGreen

Imatge via Instagram

  • Alma Libre 

Junt amb les Torres dels Serrans i els Jardins del Túria trobaras l’Açai House Alma Libre. Aquest restaurant que també pots gaudir a casa, compta amb una gran oferta de bols açai i també amb hamburgueses, wraps i combos perquè tots puguen provar les seues delícies. Això sí, tot 100% vegà.

Açai

Imatge via Instagram

  • Guakame Street Food

Una de les últimes incorporacions a València de restaurants vegans ha sigut Guakame Street Food. Si aconsegueixes reservar (ho has de fer amb molta antelació) gaudiràs d’una proposta gastronòmica variada i avantguardista i, a més, d’una experiència visual única amb espectacles inclosos. Pots trobar aquest restaurant al carrer Mur de Santa Anna, 3. 

Guakame

Imatge via Instagram

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €