La Llista de Febrer – Lord Jack Knife

LALLISTA-FEB-14Salvador Chanzá, aka Lord Jack Knife, va nàixer a València el 28 juliol 1983 a les 11 del matí. Encara que de poder triar, potser ho haguera fet entre la dècada dels 20 i els 50. Uns quants anys després recrea en la seua barberia una arcàdia. És un dels mestres barbers més respectats d’Europa, emprant la tècnica de l’afaitada en 14 moviments, com posar el canell a jugar la final de Wimbledon, anant i venint a una xarxa que és cap de client. En qualsevol moment connecta a Édith Piaf i s’imagina abalançant-se sobre el carrer, sense acovardir-se ni tan sols davant un sonor ‘no’. Cada dia acompanya els seus serveis amb suggerents acompanyaments musicals. Lord Jack Knife tria hui les cançons més especials que l’ajuden en la intimitat.

1) Real Good Hands – Gregory Porter

Amb la lletra d’aquesta cançó vaig aprendre els valors de l’amor i de la família que m’agradaria tindre. Sempre trobem un moment de les nostres vides per posar-li una banda sonora i esta és una d’elles.

2) The Blowers Daughter – Damien Rice

És la meua cançó per als comiats més sentits, és la meua dolça destrucció. Perquè vesse llàgrimes i disfrute al mateix temps. El suggerent so del Cello i, com no, la fabulosa veu de la seua intèrpret, em commou.

3) Streets of Philadelphia – Bruce Springsteen

Després d’un comiat, un també busca treure força de flaquesa del molt recòndit interior, la solitud acompanya els meus passos mentre els records flueixen per la ment fins a prendre decisions dures en la vida.

4) String Quintet in C minor , No 6, Op 30 – Luigi Boccherini

Com en un ball de la cort reial, organitze totes i cada una de les meues reflexions. És temps per a la concentració i l’estudi. Tanque els ulls, respire fons i em regale deu minuts de pau.

Salva preparant-se per iniciar la jornada de treball.5) Nessun Dorma – Tourandot by Luciano Pavarotti

Res m’atorga més força que la veu del tenor de tenors. No hi ha una sola vegada que no em senta embolicat per la seua majestuositat i no aconseguisca estremir en un llampec sensitiu que viatja per tot el meu cos.

6 ) Feeling Good – Nina Simone

Va arribar l’hora de menjar-se el món, m’agrada mirar als ulls de la por i agafar de la mà als reptes, sentir nervis per convertir-los en pura adrenalina i acabar sentint-me com si volara.

7 ) New York , New York – Frank Sinatra

Després d’un repte aconseguit arriba un moment de fabulosa alegria, vull cridar l’univers des de la cima més alta, sentir l’aplaudiment del públic, com feia Sinatra, ser el rei per un momento.

8) Foule – Edith Piaff

Per als meus matins alegres i romàntiques. M’imagine ballant sols i també traient a la meua dona del llit per fer unes passes tipus vals.

LJK combina les estètiques 50's i moderna actual, i recorda al mateix Ricki Hall.9 ) Louis Armstrong – Mack The Knife

Per gaudir d’un bon còctel amb bona companyia i seguir el ritme de la música esclafint els dits.

10 ) Long Train Runnin ‘- The Doobie Brothers

La meua cançó per a la dutxa, adore cantar, encara que reconec que no sóc gens bo. Per això ho faig en la intimitat.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €