La Llista de Sonia Fernández, copresentadora de Family Duo

La periodista i copresentadora del programa d’À Punt Family Duo és l’encarregada d’elaborar-nos la Llista de març. Sonia Fernández és l’encarregada, entre d’altres coses, de conduir els resums i entrevistes als concursants, a l’espai conegut com Family Duo Extra. Sonia no és aliena a la televisió valenciana, ja que va arribar a participar a diversos programes de Canal 9 com En Connexió Fresc, La Nau, A la Llum de la Lluna o L’Oratge, a més de les retransmissions de les Falles. També ha treballat a Telecinco i a Telemadrid, però no ha sigut fins ara, quan hem descobert la seua faceta més musical.

Ací van algunes de les cançons de la meua vida… de les meues preferides! En realitat, és molt difícil fer una selecció de les millors… però en qualsevol cas, sé que aquestes, tenen TOTES, un significat per a mi. M’agraden tantes cançons i de estils tan diferents, que no acabaria mai si em posara a dir-ne. Però ací teniu una xicoteta selecció.

Sonia Fernández La Llista

MARIA, MARIA de Carlos Santana

No podria explicar la raó per la qual esta cançó m’agrada tant. Tan sols se que és un tema que em conec de memòria amb punts i comes!! I quant la cante… em deixe la pell. A la pregunta… Sonia, saps cantar?? La realitat és que no. Però jo li pose ganes igualment!!

TORN, de Natalie Imbruglia

Esta cançó em recorda a la meua adolescència viscuda a Brusel·les (he viscut allí 14 anys). Recorde que el videoclip passava prou sovint a la MTV (canal que tenia constantment posat a la tele. I de tant de vore’l, va acabar agradant-me la cançó. Hui en dia, tinc esta cançó a la meua carpeta de favorits del Spotify… no la busque a posta per tal de sentir-la, però quant de manera aleatòria, arriba esta cançó… no la passe mai. Sempre l’escolte.

LLADRES, d’Al Tall

El fet d’haver viscut 14 anys en Brusel·les ha fet que sense voler, moltes cançons valencianes em passaren desapercebudes (no totes, eh??? La música tradicional valenciana em corre per les venes, especialment la relacionada amb el món de les Falles). Gràcies a haver format part de Family Duo he pogut descobrir esta meravella de cançó d’Al Tall. Hui per hui, si em diuen “digues una cançó en valencià…” sense dubte, diria esta.

OCEAN PRINCESS, de Thomas Bergersen

La vida no sempre és fàcil. Hi ha moments en que sense voler, t’enfonses. Esta cançó, és la que SEMPRE, m’ajuda a ser conscient d’este enfonsament i em fa agarrar l’impuls necessari per a arribar encara més lluny. Esta cançó és la meua motivació. I ara, per a llevar-li ferro a la cosa… també la tinc com a melodia de despertador. El que deia… és el meu impuls!! Per a tot.

Sonia Fernández La LlistaSHOW MUST GO ON de Queen

Si parlem de motivacions… esta és altra banda sonora de la meua vida. En este cas, esta cançó l’aplique més a la meua vida professional que a la personal. L’espectacle ha de continuar…!! quantes vegades he hagut de estar davant de la càmera i tal vegada, per dins he estat trencada. He tingut un mal dia, o estic malalta, o tinc algun problema personal… però això mai es pot notar. Sempre he d’estar al 300%. La vida del presentador, periodista, reporter, no sempre és fàcil. Esta cançó em fa ser conscient que la professionalitat… davant de tot.

REMEMBER ME d’Iván Torrent

Quan escolte esta cançó, em ve clarament un moment molt concret a la ment. Any 2016. Tornava en cotxe de Madrid amb el meu xic. M’havien cridat per a fer un càsting per a presentar l’espai de l’oratge a Telemadrid… i m’acabaven d’agarrar. Esta cançó sonava al cotxe mentre el meu cap no parava de pensar. Acceptar la faena, suposava deixar-ho tot a València. Deixar la meua filla, el meu xic, la meua família… Era sacrificar-me i treballar… o l’atur i el subsidi. No podia rebutjar l’oferta. La cançó la duia en bucle en eixa tornada Madrid-València. Tot una plorera. Tenia un sentiment agredolç… estava contenta perquè per fi, desprès de molt de temps, tornava a treballar a la televisió i a més a més, a Madrid… però molt dolguda pel que suposava agafar eixa faena.

HIGH WAY TO HELL d’AC/DC

El rock el porte a les venes!! Qui no coneix este super temasso d’AC/DC??? Els clàssics no fallen mai… i este és un indispensable!!

CREEP de Radiohead

Amb esta cançó em passa un poc com la de “Maria” de Carlos Santana!! M’agrada moltíssim però no sé ben be per què!! Només sé que adore la versió original però també tots els covers que es facen d’este tema.

FEO, FUERTE Y FORMAL de Loquillo:

Esta cançó em trasllada automàticament a les nits de casal en Falles!! És un autèntic himne a la Falla Verge de Sales de Sueca… i de la meua colla, la TROUP!

PEINAS EL AIRE, de La Caja de Pandora

Que llarga és l’espera d’un embaràs! Bé, doncs esta cançó em recorda a quant ja quedava molt poquet per vore la careta de la meua xiqueta. La lletra és tal qual tot el que se’m passava a mi pel cap, i el que vaig sentir quant la vaig tindre.

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €