Destacats

Orxata reapareix! Regal inesperat al Feslloc 2019

Redacció | 18 juliol 2019

Ja era diumenge de matí, DJ Biano tancava el Feslloc 2019 amb una de les seues magnífiques sessions. Jordi Palau (Pa Lao) circulava pel festival i la situació era tan inevitable que al final va pujar a l’escenari per interpretar (amb un poc de playback) el clàssic “Me la fiques more” d’Orxata. Com podeu veure al vídeo d’Altaveu.cat, Pa Lao ho donà tot, fregament de mugró inclòs. Sols n’eren dos integrants de la formació però no necessiten molt més!

Tornada?

Pràcticament des de que Orxata es va dissoldre, la gent no ha parat de demanar la seua tornada. Una petició que s’ha intensificat durant els dos últims anys arrel la dissolució d’altres bandes mítiques valencianes. A Biano és habitual veure’l amb les seues sessions a concerts i festivals, i col·laborant amb altres formacions com Émbolo. En canvi, Pa Lao ha tornat aquest estiu de 2019 a la “vida pública”. L’hem pogut veure i escoltar al nou tema d’Atupa161” i primer capítol del podcast de Macondo Contra-rider. Podcast, on per cert, conta moltes anècdotes de l’etapa Orxata i dona pistes sobre la tornada de la banda orxatera…

Si vas ser testimoni d’aquesta actuació no dubtes en compartir per xarxes la teua opinió i material audiovisual etiquetant-nos.

, , , , ,

2 Responses to Orxata reapareix! Regal inesperat al Feslloc 2019

  1. Mireia 18 juliol 2019 at 13:51 #

    Dic jo que a banda de Biano i Pa Lao a orxata hi havia veus femenines, però sembla que no pagava la pena fer-ne el seguiment…

    • Joan Fuset 19 juliol 2019 at 14:26 #

      Hola Mireia! jo soc el responsable de l’article, volia explicar-te que solament parlem de Biano i Pa Lao perquè són els únics que hi apareixen al vídeo. De totes maneres, gràcies per la idea i apuntem per fer un article de per on paren tota la quadrilla d’Orxata amb Vio, Diana, Carla i Neus incloses.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.