Donde nace el infarto, l’esperat disc debut de Ciudad Jara

Tal i com van prometre Ciudad Jara, des del llançament del primer senzill titulat “La canción del pensador”,  hui ens ha lliurat el disc complet Donde nace el infarto (Propaganda pel Fet). 12 cançons que ja estan disponibles a totes les plataformes digitals com YouTube, Spotify i Apple Music. Si teniu oportunitat i temps podeu veure a YouTube el disseny gràfic i animació diferents amb les quals compta cada cançó. Aquest disc s’ha d’escoltar en ordre, així ens ho han transmés els Ciudad Jara. De fet anit van fer una pre-escolta del disc a YouTube, explicant i detallant cada cançó. Una vegada fets els aclariments ací el teniu.

Donde nace el infarto

El primer àlbum del projecte de Pablo Sánchez porta per títol Donde Nace el Infarto. És un treball que viatja per diferents gèneres. Des del rock fins a la cançó d’autor, passant pel rap, el pop i també apunts de country o funk. Amb cançons que es troben a mig camí entre la poesia, la sàtira social, la cançó popular i la sensibilitat tan especial de l’artista. Tot plegat, fruit d’uns mesos intensos als estudis de La Casamurada (Tarragona), amb Santos&Fluren al front de la producció.

Pel que fa a les col·laboracions, aquestes arriben al final del disc, les tres últimes. “Las manos” és una cançó coral que compta amb La Vela Puerca, Colectivo Panamera, ZOO, Técanela, La Raíz, Road Ramos i Nativa. Per a “Ultramar” Ciudad Jara ha volgut comptar també am Road Ramos, i a l’última cançó del disc “Las nanas de Jara” podem escoltar la característica veu de Rozalén. També ha col·laborat el còmic i presentador Facu Díaz.

Ja coneixem les dates de l’inici de gira a Madrid, on els dies 19 i 20 de març Ciudad Jara sonarà en directe a la Sala Joy Eslava, penjant el cartell de sold out els dos dies. Un poquet abans, el dilluns 10 de febrer a les 19:00 estaran en format acústic i signant discs al FNAC Sant Agustí de València (Carrer Guillem de Castro, 9-11). L’entrada és lliure però l’aforament és limitat.

De moment Ciudad Jara ja ha anunciat un bon número de dates. Al País Valencià ja sabem que actuaran a València dins del Festivals de les Arts (5 de juny) i a Villena dins del RaboLagartija (14 d’agost).

Donde nace el infarto

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €