Com apadrinar un pis turístic?

EntreBarris ha llançat la campanya Apadrina un pis turístic com a resposta a l’augment considerable del nombre d’apartaments turístics existents. Aquesta xarxa de col·lectius i associacions veïnals de diversos barris de València estima que a la ciutat de València en són més de 5.000 (a banda els no inscrits en el registre de la Generalitat). EntreBarris també assegura que els darrers anys s’han posat al mercat més pisos destinats al lloguer turístics que no destinats al lloguer dels i les veïnes que viuen a València.

EntreBarris s’oposa frontalment a la turistificació que viu la ciutat i posa en entredit les diferents alternatives i solucions que planteja l’Ajuntament de València. Així que han posat en marxa aquesta campanya per denunciar, en primera instància, tots aquells apartaments que no compleixen la normativa actual, un 66% del total dels enregistrats.

Apadrina un pis turístic

Apadrina un pisL’objectiu d’aquesta campanya és que l’Ajuntament de València deixe les paraules i passe als fets. Per això EntreBarris exigeix el tancament de tots aquells apartaments il·legals existents a la ciutat i que seran denunciats durant les pròximes setmanes.

Com col·laborar amb aquesta campanya? Pots informar directament d’un apartament turístic que tingues localitzat o també pots “apadrinar” alguns dels que EntreBarris ja té.

Si vols comunicar un apartament turístic ja existent, ho pots fer directament en una d’aquestes dues opcions:

    1. Físicament pots entregar una sol·licitud o instància general adreçada a l’Alcaldia en qualsevol registre municipal. Pots trobar la instància a aquest enllaç.
    2. En la seu electrònica de l’Ajuntament, pots entrar en el següent enllaç.

Una vegada hages presentat la instància, envia un mail a info@entrebarris.org per poder fer el seguiment dels apartaments denunciats.

Si vols ajudar EntreBarris i assenyalar altres apartaments turístics, envia’ls un mail i et passaran la informació dels diferents apartaments turístics que pots informar i la manera de fer-ho.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €