Belén Guillemot: quina música escolta una campiona d’Europa?

 

Belén Guillemot ens envia una llista de cançons que li agraden just ara que es compleix un mes des que va ser campiona d’Europa de gimnàstica aeròbica. Va nàixer fa 20 anys a València, on viu i estudia. Des dels 3 anys practica l’esport que ara l’ha portat a l’escaló més alt en l’àmbit europeu. «De menuda només em divertia, però mai arribava a res». Guillemot conta que fins als 8 anys no va guanyar un Campionat d’Espanya. Aquest va ser el primer de molts títols que ha aconseguint en categories inferiors i ara en categoria absoluta.

Palmarés de Guillemot

Subcampiona del Món infantil en 2010, tercera del món en júnior i tercera en la categoria absoluta de les Olimpiades Europees de 2015. La cirereta va arribar el passat 24 de setembre amb la medalla d’or en el Campionat d’Europa. Recorda divertida que de xicoteta era coneguda com «la de les ulleres», perquè era l’única que competia amb elles posades. D’això —de quan era xicoteta— no fa molt de temps. La seua joventut i motivació fan pensar que el seu palmarés no es quedarà amb el que té actualment.

Belén Guillemot entrena als matins, dóna classes en una escola i a més estudia Ciències Gastronòmiques. Ens conta que li encanta la cuina i per això va triar aquesta carrera entre altres relacionades. Ací teniu la selecció de “temazos” que ens ha enviat:

I aquesta és l’explicació que Guillemot ens ha enviat de per què ha triat les tres primeres cançons: «La primera la pose perquè és la que vaig fer quan vaig quedar tercera del món en Junior i va ser un dels meus millors anys. La segona perquè sempre necessite escoltar Abba abans de competir i és una de les meues favorites d’aquest grup. I la tercera perquè de xicoteta en casa sempre posaven cançons de Sabina i he crescut escoltant-lo».

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €