Quatre Escape Rooms a visitar

Segurament ja hageu passat per l’aventura de provar les Escape Rooms. Si no haveu sentit mai parlar d’aquests jocs d’escapisme, deveu saber que es tracta de posar a prova l’habilitat física i mental d’un grup de persones per tractar d’eixir d’una habitació. Podeu posar-se a la pell de la  tripulació d’una nau espacial, una unitat militar reclosa a un búnquer, una casa encantada plena d’esperits, o inclús veure-vos assetjats per un assassí en sèrie.

Les Escapes Rooms s’han convertit ja en una autèntica alternativa d’oci, més enllà de quedar-se a casa pegant-li als videojocs. Si no has provat mai una, et recomanem que ho intentes perquè arreu del País Valencià tenim unes quantes i molt bones. A continuació te’n recomanem quatre però hi han un fum, no dubtes en posar-te a investigar!

Clue Hunter

Clue Hunter Valencia es troba en ple barri del Carme, al Carrer de Les Cuines, però una vegada creues les seues portes et transportes a mons inhòspits. Una vegada dins hauràs de triar entre quatre missions. Detenir els plans d’un malèvol doctor que planeja un atac químic a nivell mundial; escapar d’un soterrani abans que arribe el vostre captor; trobar l’assassí de l’Orient Express; o resoldre tot un seguit d’enigmes per trobar un tresor. Els grups de jugadors van de 2 a 5 persones i els preus es mouen entre 50 i 80 euros per grup depenent del nombre de participants.

The Exit

Escape Room

La segona proposta que us apropem també està situada al cap i casal, al carrer Pere Bonfill, 6, prop de l’IVAM i el Jardí Botànic. The Exit proposa dos ambients per desafiar la vostra intel·ligència. Escapar d’una presó de màxima seguretat anomenada “La Fortalesa” o descobrir la cura a una amenaça biològica des d’un búnquer nuclear. A The Exit també proposen dos esdeveniments a domicili per a grups d’amics o empreses. Un ambientat en el personatge d’Indiana Jones i l’altre de temàtica terrorífica inspirat en Halloween. Poden participar als reptes grups d’entre 2 i 6 persones a un preu d’entre 40 i 60 euros per grup.

Secretorum

Escape Room

A la província de Castelló trobem Secretorum, una Escape Room situada al Carrer de l’Embals, situat al complex Marina d’Or d’Orpesa. En aquest cas són tres les propostes per a divertir-se i posar a prova la ment. Resoldre trencaclosques i enigmes al més pur estil Sherlock Holmes; escapar d’una insòlita presó russa; o resoldre el misteri que amaga un museu d’art modern. S’accepten grups d’entre 2 i 5 persones i ofereixen actractius descomptes per aniversari, per segona visita o per trobar un codi promocional a la pròpia habitació.

Lockdown Escape Room

Per últim viatgem a la Marina Baixa, concretament a Benidorm, on trobem la Lockdown Escape Room. Tres són les aventures que podeu triar si es decidiu per anar a la costa alacantina. Refugiar-se a una base militar abandonada per fugir d’una invasió zombi que està assolant Benidorm; recuperar uns plans i desactivar una bomba al despatx d’un agent de la CIA; o resoldre el misteri paranormal d’un orfenat abandonat. Es troben al Carrer Eivissa, 6 i ofereixen els jocs per a grups d’entre 2 i 6 persones a un preu a partir de 13 euros per cap.

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €