Els Premis Tresdeu es finançaran a Verkami i estaran presentats per Pere Aznar

ACTUALITZACIÓ: Verkami actiu fins al dia de la gala, participa per fer possible la construcció dels premis.

Des de Tresdeu, poc a poc anem desvelant les informacions relatives als guardons que estem organitzant per reconèixer el talent i l’esforç dels joves valencians més creatius. Amb més de 200 propostes inscrites i més de 30.000 vots fins ara a les votacions preliminars obertes a la nostra web, els Premis Tresdeu van camí de convertir-se en una experiència participativa sense precedents.

És amb eixa filosofia participativa mitjançant la qual l’organització vol finançar les estatuetes dels Premis que s’entregaran el proper 29 de novembre a La Mutant i que serà d’entrada gratuïta. L’espai situat al complexe de Las Naves de València. Per a fer-ho, obrim un projecte a Verkami. La plataforma és a més una de les col·laboradores principals dels guardons. Entre els avantatges de participar al projecte de micromecenatge estan la possibilitat d’escollir el guanyador del premi a Millor Iniciativa Social i Ciutadana -i fins i tot entregar el guardó-, tindre accés VIP a un refrigeri patrocinat per Cervesa Túria amb els i les nominades i els presentadors, aconseguir marxandatge exclusiu de la campanya ‘El que em faltava per vore!’ -dissenyat per l’estudi creatiu Milkglass Design&Crafts– o patrocinar algun dels premis.

Pere Aznar, presentador dels Premis Tresdeu

Una altra de les sorpreses anunciades és la persona encarregada de conduir la gala del 29 de novembre. Serà Pere Aznar, còmic i presentador de televisió valencià. El coneixereu darrerament pel programa en emissió a À Punt “Assumptes Interns“. Aznar protagonitza el vídeo per tal d’animar el públic a col·laborar al projecte de Verkami. La gala tindrà a més, actuacions de música en directe i d’arts escèniques que s’intercalaran entre les entregues de guardons.

Fases de votacions

Entre els aspectes importants abans de la gala d’entrega de guardons, estan les dos fases de votacions previstes. Si bé el públic pot votar a les seues opcions preferides en totes les categories fins el 4 de novembre, serà un jurat qui determinarà els nominats finals entre les opcions més triades en les votacions populars. Entre els membres del jurat trobem noms de la cultura, l’art i la comunicació al País Valencià. Personalitats com el crític musical i periodista Carlos Pérez de Ziriza, l’actor i presentador Nelo Gómez, la periodista Amàlia Garrigós. També el dissenyador Boke Bazán o la productora i directora de televisió Manuela Alandes

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €