Miss Tagless torna amb doble vídeo analitzant els límits de l’humor

Com sabeu Tresdeu ens encanta seguir l’actualitat de les nostres youtubers favorites entre les quals es troba Miss Tagless. I ja ens estàvem malacostumant a no trobar contingut nou de la de Pedreguer però després de més de dos mesos de sequera, Sílvia ha penjat dos vídeos nous consecutivament. La veritat és que compromisos no li falten a la guanyadora del Premi Tresdeu a millor contingut per a xarxes. Intervé al programa de ràdio Sessió Golfa, al programa de televisió El matí À Punt i també va ser la prota d’un capítol de Del twist al tuit. Ara reprèn el seu canal de YouTube per parlar-nos dels límits de l’humor i de certs personatges de YouTube.

En aquest primer vídeo Sílvia obri el debat dels límits de l’humor. Miss Tagless vessa la seua opinió sobre on creu ella on estan els límits de l’humor, centrant el seu argument des del punt de vista del privilegis de qui fa l’humor.

Curiosament el vídeo es penjava el 15 d’abril i sols 3 dies després s’obria la polèmica al voltant d’un tuit del còmic David Suárez.

Per aquest tuit van córrer rius de tinta i una àrdua polèmica entre detractors i defensors. La polèmica va acabar amb l’acomiadament del programa Vodafone yu, d’on era col·laborador.

Personatges a YouTube

I uns 10 dies després, ahir concretament va publicar un nou vídeo. A aquesta nova entrega es para a analitzar diferents youtubers com Wismichu dels quals pensa que es creen un personatge on no es mostren tal i com són. Així aprofiten aquesta aura de “personatge” per justificar comentaris i comportaments xenòfobs, masclistes i homòfobs. I així rentar-se les mans.

Sembla que Sílvia tenia moltes ganes de parlar i des desfogar-se. Tindrem més vídeos? Esperem a la setmana que ve la reflexió sobre les eleccions!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €