El final de mes te’l soluciona el Chico Ostra!

Chico Ostra final de mes

Els xics de “Chico Ostra-Librería Café” ens han sorprés aquest final de gener amb una proposta força interessant. Sovint, quan el més acaba, decideixen dur a terme una iniciativa molt especial. Ja fa un mes es va celebrar “Final de mes. Comida gratis“. Com ens explica Raquel Tamayo, una de les responsables de l’establiment, “l’activitat  ara la programem només de tant en tant. La idea va sorgir arran de la famosa crisi“.

La idea se’ls va ocórrer com una bona manera d’animar a la gent a eixir independentment de la seua situació econòmica. Ho van començar a fer mes a mes i, efectivament, el local s’omplia. “Mai ens ha importat si la gent consumia beguda o no“, afegeix Raquel. D’aquesta forma es cobria amb les diferents activitats diferent tipus de públic. En definitiva, obrir el local a tot tipus de gent sense que ningú se senta exclòs,que és la filosofia del Chico Ostra. La proposta, que és un éxit total, aconsegueix que la gent puga eixir sense preocupar-se pels diners, almenys una vegada de tant en tant.
final de mes

La cafeteria es va inaugurar al juny de 2010. El nom del local prové d’un llibre de poesia de Tim Burton, “La malenconiosa mort del Chico Ostra”, que narra històries de xiquets peculiars. La seua  intenció va ser crear un espai interactiu obert a propostes culturals. Un espai en el qual estar a gust, amb un ambient tranquil.

Les seues parets estan destinades a exposicions que renoven mensualment. A més, si ets un apassionat dels estris vintage, estàs d’enhorabona, perquè els agrada molt la segona mà: tenen llibres de segona mà que pots llegir en el local o adquirir a molt bon preu, i roba de segona mà a preus més que raonables.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €