8 xiringuitos per no avorrir-te aquest estiu

Arriba l’estiu i és hora de relaxar-se a la platja, i on millor que als xiringuitos de la costa del País Valencià amb bona música en directe de fons? Et portem 8 propostes, si en tens alguna més conta’ns a través de les nostres xarxes socials.

Mumbai – El Perelló

A la platja del Perelló de Sueca trobem el xiringuito Mumbai. Un lloc situat al costat del club nàutic on poder relaxar-se escoltant música en directe. De fet, el que més definix a Mumbai és la gran quantitat d’actuacions en viu que oferixen durant l’estiu. Punxadiscos, concerts en directe i monòlegs des de mitjans de juny fins la primera setmana de setembre.

Enguany a Mumbai han apostat per canviar els seus envases per uns altres fets de materials biodegradables. Aleshores es pot gaudir d’un refresc o un café amb gots o canyetes que no contaminen el medi ambient.

L’Espigó – Benissa

De maig a octubre, et pots relaxar al xiringuito l’Espigó, a la cala Advocat de Benissa. Està situat en un espai privilegiat, i a més tenen la paella, les tapes i les barbacoes com especialitat.

Benissa està entre Benidorm i Gandia, dues ciutats extremadament poblades durant els mesos d’estiu. Aleshores, escapar-se a l’Espigó és sinònim de tranquil·litat i pau.

Calipso Chiringuito – Sagunt

Fotografia de David González, extreta de Google Maps.

Un dels xiringuitos amb més famosos de Sagunt. La gran oferta de música en directe s’ha convertit en una característica imprescindible per entendre la quantitat de gent que parla meravelles del Calipso. Barres amb preus competitius, oferta de menjar per picar mentre veus una actuació en viu.

Està situat a la platja de l’Almarda, i tots els estius la música inunda aquest xiringuito. També s’organitzen activitats per als més menuts i els gots de plàstic que utilitzen es  gestionen de manera responsable , ja que els cobren per un euro, que tornen als clients quan donen el got buit.

Solé Rototom Beach – Grau de Castelló

A la platja del Gurugú del Grau de Castelló, l’essència del Rototom Sunsplash pren forma de xiringuito. Aquest espai situat a vora mar et trasllada a un dels festivals de reggae més emblemàtics. Oferixen tota classe de refrescs, cerveses, còctels, batuts i una àmplia carta de menjar.

Al Solé es caracteritzen pel seu compromís amb la neteja de la platja, i és que organitzen junt amb altres organismes, jornades de voluntariat per netejar la platja, com ho faran per exemple la vesprada del dia 23 de juny, abans de la nit de Sant Joan. Per ocasions especials, sol haver-hi actuacions en directe i durant els dies de celebració del Rototom s’organitzen més hores de música i classes de ball.

Sesgat Platja – Vinaròs

Amb l’arribada de l’estiu el Pub Sesgat de Vinaròs obri la seua terrassa i es convertix en un xiringuito més. Un lloc on et pots relaxar o viure una nit de festa a la vora de la mar.

Sessions de punxadiscos, festes amb espectacle o simplement refrescar-se amb els amics és possible a la platja de Vinaròs gràcies al Sesgat.

Kuk Vermell – Oliva

El Kuk Vermell no és només cosa de l’estiu, ja que en dates especials, com per exemple el Nadal, també organitzen activitats però la programació augmenta quan arriba la calor.

Classes d’esports aquàtics, concerts en directe, i moltes activitats fan que aquest xiringuito siga un dels més freqüentats de la platja d’Oliva.

 

Senses Beach Club – Campello

Si portes un got de burilles replegades de la platja, al Senses Beach Club et posen una cervesa gratis. Aquest xiringuito està situat a la Cala Lanuza de Campello.

Senses Beach Club presumix de ser capaç de despertar els teus sentits amb els seus concerts i punxadiscos.

El Ocho – Alboraia

La platja de la Patacona balla amb El Ocho. Si aquest estiu et quedes en València i vols fugir de la ciutat i relaxar-te a la platja, aquesta no és una mala opció. Des d’ensalades i arrossos a còctels i batuts naturals, tot això a vora platja.

A més, també es pot gaudir de música en directe. ¿Què més podríem demanar?

 

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €