Com són i què estudiem?

Els estudis són una part fonamental de la nostra vida, tant que moltes vegades ens defineixen per allò que hem estudiat, tanmateix, fer això és completament correcte? Aquesta pregunta i moltes altres han eixit a la llum en el quart capítol del Piset, on Ame Soler i Àrtur Martínez presenten un tema de conversa que afecta cada vegada més a la generació Z: els estudis i com gestionar tot el que has estudiat. Però com ja és costum, han portat a dos convidats que els ajudaran a trobar, des de l’experiència, respostes a les preguntes que els passen pel cap. Ricardo Moya, nascut a Burjassot, l’Horta Nord, és presentador del programa El Sentido de la Birra i músic s’unirà a Sandra Monfort, també artista musical i component del trio Marala, en aquest diàleg del qual tenen molt a dir.

Aquest quart capítol arriba després que s’haja parlat també d’altres temes d’importància entre la joventut de hui. El primer va estar dedicat al consum de la cultura i els models d’oci que han derivat en l’actualitat dels macrofestivals i va comptar amb la participació d’Adri Faus i Sandra Sabater, components de Nativa i Ginebras, respectivament. Per altra banda, Fran Tudela “Cabrafotuda” i Amarna Miller van dedicar el segon dels capítols a parlar sobre el turisme i emergència climàtica. Carla Galeote i Adriana Brull també van passar pel Piset per a tindre un diàleg sobre com ens afecten les relacions sexoafectives i com hem de gestionar-les.

En qualsevol cas, aquest últim capítol del Piset trau a col·lació altra de les temàtiques que més pot afectar personalment els joves, l’elecció de la carrera i el que pot suposar. Una conversa molt recomanable que segur que et pot donar pistes sobre el que has de fer a partir d’ara. Si vols veure el capítol sencer, ja ho tens disponible a Youtube!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €