Un 25 d’abril musical i estudiantil

Patri Sendra | 18 Abril 2013

Amb motiu de la celebració de la diada del 25 d’abril diversos col·lectius d’Alacant (Arran Alacantí, Endavant i SEPC) i València (BEA i SEPC) han organitzat una jornada plena de música. Aquests actes també es realitzen com a senyal d’aflorament cultural de la nostra música, llengua i literatura.
La captial valenciana acollirà el pròxim dimecres dia 24 d’abril, a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València a tres gran artistes com són Feliu Ventura, Cesk Freixas i el conegut grup El Diluvi, que actuarà en primer lloc, ací podeu trobar la entrevista que la tres deu li realitzà. L’acte començarà a les 18h per només 2 euros.
Així mateix, els joves d’Alacant no han volgut tampoc deixar en l’oblit aquesta diada, pel que un dia dresprés que a València, és a dir, el mateix 25 d’abril podrem gaudir a Las Cigarreras de dos grans cantautors com són Natxo Gironés i Cesk Freixas.
Del primer d’ells, natural d’aquesta terra ja vam poder veure-lo actuar tant a la presentació del Casal Tío Cuc d’Alacant com a Xaló (Marina Alta) a un acte amenitzar per l’Assemblea de Joves de la Vall de Pop. Mentres que el cantautor del Penedés arribarà a Alacant després d’haver actuat a València, com ja hem anunciat més amunt.
A les 21:00h començaràn les actuacions, amb un preu de 3 euros per cap, i les entrades és podran aconseguir tant a la Universitat d’Alcant com al Cassal Popular Tío Cuc.
L’últim en celebrar musicalment el 25 d’Abril serà el BEA que portarà a Pau Alabajos, Toni de l’Hostal, el qual va fer l’última Llista, i Andreu Valor a la Facultat de Medicina de la Universitat de València.
, , , , , , , , , , , , , ,

Sense comentaris. Sigues el primer.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.