El poble de Burjassot acull enguany la Festa de la música!

El proper divendres dia 21 de juny el poble de Burjassot acollirà als seus carrers el dia de la música, amb l’objectiu d’incentivar la música al carrer.  
Portat a terme per diverses organitzacions, totes les activitatd estaran repartides al voltant de tot el poble, des del passeig de la Concepció Arenal fins el parc de la Granja. 
Les nombroses activitats seran totalment gratuïtes gràcies a les aportacions de tots els col·laboradors, a més que tots els grups i artistes actuaran de una forma totalment desinteressada en tots els punts designats per a la festa. 
En el passeig de la Concepció Arenal  es podrà gaudir de les actuacions de Cigüeña, Teletexto i Sr Colegiado.Al parc de l’Eixereta hi haurà més música de la mà del Cor ciutat de Burjassot i la Agrupació musical Los Silos. Així mateix al parc de la Granja podrem veure actuacions tant de skater com de graffitis, djs i capoeira a més dels concerts de Grandma R, Galope, Nanai, Nanga i Parbat.
I per finalitzar la vetllada, a partir de les 22:00h a la plaça de l’Ajuntament actuaran artistes vinguts d’altres països com el francés Jack Dupon, els portuguesos Duas semicolcheias invertidas, el grup d’ska natural de Burjassot Skatuttipresto i per finalitzar els valencians Black Rice. 
No oblideu que totes aquestes activitats són totalments gratuïtes. Si voleu més informació no dubteu en informar-vos en aquesta pàgina.  

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €