Escolta Wegener, nou disc d’Arthur Caravan i Hugo Mas, a poques hores d’acabar el Verkami

Arthur Caravan Hugo Mas Wegener Arthur Mas

L’Agon, sí. Ja comença’. Amb aquestes paraules comença ‘Wegener’, l’últim disc que Hugo Mas i Artur Caravan han creat conjuntament. Ells mateixa ens expliquen que “Agon és un terme en grec antic que significa la competició, la batalla, la lluita. La lluita de rivals que no ho són tant, una batalla entre la ciència i la ficció, entre l’electricitat i l’acústica, entre la música i la literatura, entre la distorsió i la nitidesa. Entre Arthur Caravan i Hugo Mas“.

El Wegener d’Arthur
Mas suposa,
en últim terme,
davallar a les
misèriesi les
esperances del
propi ésser humà.

El nou disc d’Arthur Mas pren el nom del precursor de la geofísica, Alfred Wegener un meteoròleg i geofísic que va proposar, en 1912, la teoría de la deriva continental. Es tracta d’un disc ple de metàfores que ret homentage la la ciència i a la literatura. Un viatge al centre de la Terra, com el que intuïren sismòlegs com Víctor Conrad.

Un disc atípic i únic que junta el millor de cada casa, com el nou segell ‘Música de Telers’ que l’ha editat. Un segell creat a Alcoi per artistes i col·lectius alcoians per a ajudar-se a l’hora de bastir aquest i altres projectes creatius com també dinamitzar la vida cultural d’un Alcoi que intenta sobreviure a la decadencia industrial.

Aquest Dissabte 2 de Novembre el presentaran al Teatre Principal d’Alcoi. Allà els We Are Not Brothers introduiran al públic a un interior rocós que obrirà la gruta en una intervenció al hall del teatre puntualment a les 21h. Mentre que el Dissabte 9 de Novembre repetiran la cita aquesta vegada amb el públic valencià al Teatre el Micalet.

Escolta “Wegener” ací mateix i recorda, si encara no has fet la teua aportació, que queden poques hores per concloure el projecte de micromecenatge.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €