Festivals

Verlanga organitza Incultura Fest a Las Naves

Redacció | 5 abril 2016

Verlanga Incultura Fest

L’incultura Fest naix amb la intenció de reivindicar la cultura des d’un punt de vista lúdic, que no superficial. Lluny de propostes elitistes o avorrides, defensem que la cultura pot (i ha de) ser divertida, sense que açò signifique banal o simple. Per això, gens millor que fer-ho amb un festival en el qual es barrejaran tot tipus de formats i disciplines. Perquè per a la revista digital Verglanga la cultura és un terme molt ampli que acull tot allò creatiu que ens resulta estimulant: música, literatura, cinema, teatre, poesia, disseny, il·lustració, humor o el periodisme…

L’acollirà en Las Naves una sessió matinal composta d’un esmorzar Pop, una taula rodona on es debatrà sobre “Els oficis de la cultura” acompanyats de Luis Demano (Il·lustrador), Meritxell Barberà (Taiat Dansa) i Inma Pérez (Llibreria Dadá). Després Jesús Ge, un dels noms de referència, a nivell nacional de poesia escènica que va presentar el seu treball recentment en el Festival Altavoz (Mèxic). Les activitats del matí conclouran amb Singulars on tres destacats professionals compartiran amb el públic aspectes relacionats amb el seu treball i la seua trajectòria. Els singulars d’aquesta primera edició de l’Incultura Fest seran Manuel Jabois (El País) i Laura Fernández (El Mundo).

A la vesprada l’esdeveniment organitzat per Verlanga i posteriorment al concert de Lanuca, Darío Adanti i Eduardo Galán (Revista Mongolia) reflexionaran en veu alta sobre un tema tan actual com “Els límits de l’humor” per a donar pas al final de la jornada en forma de concerts protagonitzats per tres bandes que actuaran per primera vegada a València: Betacam, Las Kasettes i El Coleta. Aconsegueix la teua entrada per 8 euros ací.

, , , , , , , , , , ,

Sense comentaris. Sigues el primer.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.