Pels pèls: última oportunitat per a vore-la en valencià

pels pèls tetre

El diumenge 21 de maig serà el darrer dia que s’interpretarà al Teatre Talia de València, l’obra Pels pèls en valencià. A partir del 24 de maig, es farà en castellà. Els creadors d’Imprebís i els productors d’El sopar dels idiotes porten a València l’obra més representada en la història dels teatres als EUA. En esta versió valenciana, compta amb la direcció de Santiago Sánchez.

Qui acudisca, gaudirà de 120 minuts d’una comèdia policíaca interpretada per actors valencians coneguts, qui també han treballat per a sèries i programes de l’antiga televisió pública valenciana. El text original és de Paul Pörtner i els intèrprets valencians són Carles Castillo, Carles Montoliu, Lola Moltó, Alfred Picó, Lara Salvador i Rafa Alarcón.

Durant la representació es tractarà d’esbrinar quin dels quatre sospitosos ha comés l’assassinat. Tots quatre estaran tancats a una perruqueria junt amb dos policies. El públic hi participarà també i decidirà, amb els seus vots, qui és l’assassí o assasina. L’obra és ben diferent perquè cada dia té un final diferent. És tant l’èxit de Pels pèls, que l’obra ja ha entrat al Llibre Guiness dels Rècords.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €