Sagunt a Escena: programació de la XXXIV edició

Torna el festival de teatre Sagunt a Escena en la seua 34a edició a la capital morvedrina. L’estiu estarà farcit de representacions teatrals entre el 19 de juliol i el 3 de setembre. El programa ja està disponible en format tríptic i en línia. La direcció artística s’ha encarregat d’introduir també concerts i un dels plats forts és ‘Vestida de nit‘ (21 de juliol al Teatre Romà), de la catalana Silvia Pérez Cruz. La de Palafrugell és una de les veus més reconegudes de l’Estat i té un Goya a Millor Cançó Original per ‘Ai, ai, ai!’, del film Cerca de tu casa (Eduard Cortés, 2015).

PROGRAMA DE SAGUNT A ESCENA

Teatre, dansa, música. L’art de la interpretació està ben present en tots aquestos formats. El festival presentarà, a més, a la companyia xinesa Tao Dance Theatre amb l’espectacle de ball 6 & 7. Suposarà una oportunitat quasi única de veure-la ja que serà una de les dues actuacions que faran enguany a Espanya.

Més ball amb espectacles com Man Ray de Taiat Dansa (23 de juliol al Teatre Romà), la coreografia del qual va a càrrec de Meritxell Barberà i Inma Garcia; Amazonas de la companyia AndanZas, un espectacle que inclou teatre, dansa i música sota la llegenda universal del poble mític de les guerreres amazòniques.

Pel que fa als sons flamencs, s’hi destaquen ‘Fiesta’, del ballaor i coreògraf Israel Galván i l’espectacle de companyia Marea Danza: aires flamencs i estètica hel·lènica amb Relieves, del mito a la danza, sota la direcció coreogràfica de Manuel Serena.

El lema del Sagunt a Escena d’enguany és “herois i antiherois” i apareixerà a les representacions teatrals del festival: Las Troyanas, de Carmen Portaceli i amb Aitana Sánchez Gijón i Ernesto Alterio d’entre els intèrprets i Calígula, dirigit per Mario Gas, tots dos es representaran en agost al Teatre Romà de Sagunt.

A banda del Teatre Romà saguntí, en el programa s’han inclós de nou diferents espais urbans que acolliran una vintena d’espectacles de música, tratre i dansa. Este és el programa sencer en format tríptic:

sagunt a escena

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €