Horaris Iboga Summer Festival 2018

Enguany la sisena edició es desenvoluparà entre el 25 i el 29 de juliol a la platja de Tavernes de la Valldigna. Falten pocs dies per viure l’autèntica festa del Balkan, Swing i el Reggae. En definitiva un festival diferent amb tallers multidisciplinaris, activitats i espais alternatius. I encara pots adquirir el teu abonament visitant aquest enllaç.

El dimecres 25 de juliol i haurà una pre-party d’entrada lliure. I a partir del 26 tindran lloc els concerts on ja s’han donat a conéixer la distribució de les actuacions per dies a l’escenari principal.

HORARIS IBOGA 2018

 

I finalment el diumenge 29, espera per posar un espectacular final. Es posarà punt i final a 5 dies de concerts i activitats amb una gran Closing Party. El teló de l’Iboga baixaràa la Gran Carpa de Circ amb més de 20 bandes i artistes. S’ha confirmat la presència de Grison Beatbox, campió de Beatbox i Loopstation. També se’l coneix últimament per ser membre del programa La Resistencia del canal Cero.

Una Closing Party amb més de 20 hores ininterrompudes amb festa de disfresses de temàtica oberta. L’organització també ha confirmat la presència del divertit joc Pogo Zorbing, un sistema de nebulització per a un refresc permanent, fruita fresca i moltes més sorpreses.

*Foto extreta del Facebook de l’Iboga Summer Festival

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €