Sent com s’apropa l’estiu amb el Festival de les Arts

Ja està ací la cinquena edició del Festival de les Arts. La Ciutat de les Arts i les Ciències acull els pròxims dies 7 i 8 de juny el festival amb què comencem a notar que l’estiu on està tan lluny.

Cartell

El divendres els escenaris comptaran amb moltes dones. Amaia, la guanyadora d’Operación Triunfo 2017, encara no ha publicat cap àlbum, però el seu concert s’espera amb moltes ganes, sobretot per part del públic més jove del festival. Rozalén agrada a grans i menuts, i és que l’andalusa freqüenta ja molts festivals valencians. Els que vullguen escoltar clàssics del pop espanyol, no poden perdre’s Fangoria, que de segur que atrau a la majoria dels assistents. A més, el mateix dia podrem veure als valencians Zoo i Valira.

El dissabte arriben els grans grups d’indie-rock, com són Vetusta Morla o Dorian. En un festival com aquest no podia faltar Ivan Ferreiro, ni tampoc un dels grups del moment, Carolina Durante, famosos per cançons com Cayetano o Perdona (Ahora sí que sí). Una de les artistes més esperades també és Zahara, que s’ha convertit en una de les veus femenines per excel·lència de l’indie en castellà.

Circuit

Des de l’organització, es reivindica que el Festival de les Arts és molt més que sols aquestos dos dies a la Ciutat de les Arts i les Ciències. Durant els mesos de maig i juny es realitzen per tota València concerts, xarrades amb artistes locals, exposicions o workshops per fomentar la cultura a la ciutat.

Durant el mes de març s’han realitzat concerts com el de Arnau Griso, Bombai o Ricardo Vicente. Encara queden alguns per fer: Pavvla tocarà demà, 4 de juny, a les 19.30 a Lotelito; Modelo de respuesta polar farà un concert acústic a la Lateral el 5 de juny a les 19.30; també en acústic, podrem veure a Varry Brava el dia 6 de juny a Contrapunto.

Entrades

Si vos haviem fet ganes d’anar, sentim anunciar que les entrades estàn exhaurides des del mes de març. No queden ni abonaments regulars, ni VIPs ni entrades de dia. Tot açò va ocórrer inclús abans de tancar el cartell. Vos deixem un vídeo de l’edició passada per fer-vos més ganes encara i que l’any que ve arribeu a temps a comprar els abonaments.

Fotografies: Festival de les Arts.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €