Notícies

We Are Not Brothers tornen a la càrrega

Víctor Vanyó | 26 març 2013

El grup d’electrònica d’Alcoi, We Are Not Brothers es diposa a gravar el seu segon treball. Aquesta vegada ha iniciat un projecte de micromecenatge per a recollir els diners que necessiten per fer-lo realitat.
El nou treball ve precedit pel disc autoeditat Autodestrucció de 2009. En aquesta ocasió volen editar-lo en vinil de 12″ amb una tirada de 500 còpies i que comptarà amb la col·laboració d’altres artistes, com el cantant Hugo Mas o els músics d’Arthur Caravan (ací el seu nou videoclip) entre altres, i que potser siga la primera referència del segell nounat Música de Telers, amb base a Alcoi. El disc, segons comenten, serà molt més directe, agressiu i contundent. Una força que vindrà reforçada per la professionalitat en la  producció-masterització la qual ha estat per part de Blai Antoni Vañó (Arthur Caravan).
El grup anuncia la presentació, previsiblement cap a setembre, al Centre Cultural Mario Silvestre a Alcoi on es contara amb la presència dels músics que han col·laborat en l’àlbum, i també del col·lectiu madrileny de video-art Screenwarriors, del fotògraf musical també madrileny JFuria i de la productora audiovisual Mota Estudio.
El crowdfunding no serà estàtic i al llarg dels 40 dies aniran fent xicotets regals musicals o d’altre tipus. A més, aprofiten el llançament del projecte de micromecenatge per oferir la BSO que acaben de composar per a un curt de ciència ficciò anomenat GeoDesika.

, , , , , , , , , , , , , ,

Sense comentaris. Sigues el primer.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.