Tirant lo Rock tornen amb ‘Silencis’

Tirant lo RockAmb l’anterior disc, ‘Socarrats’, Tirant lo Rock es va fer un lloc al panorama musical castellonenc. Ara els de Vila-Real tornen amb ‘Silencis’, una aposta decidida pel punk rock amb El Último Ke Zierre com a referent màxim, amb influències també de Marea o Berri Txarrak. El nou disc representa una pujada de graó per a la banda, que madura tant musicalment com en quant a producció.

‘Silencis’ presenta dotze talls, gravats i mesclats pel guitarra de EUKZ Sam Ferrer als estudis WZ de Borriol, i masteritzats per S. Corrao de Sage Audio (Nashville, EUA). Destaquen les col·laboracions de Pau Alabajos, Zuriñe Hidalgo (Hesian) des del País Basc, Sam (EUKZ) o Vicent, Guillem i Pinya d’Almorranes Garrapinyaes a més d’Oscar Garcia al trombó.

Podeu vore’ls en directe aquest diumenge 23 de març a Castelló de la Plana, als concerts que organitza el Casal Popular amb motiu de la Magdalena. Ací baix podeu escoltar i descarregar ‘Silencis’, el seu últim treball.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €