Mira el vídeo íntegre de la gala dels IX Premis Ovidi Montllor

Captura de pantalla 2014-06-09 a les 18.59.40Des d’esta casa, la Revista Tres deu, tenim el plaer d’oferir-vos en exclusiva el vídeo íntegre i complet de la gala de lliurament dels IX Premis Ovidi Montllor a la música en valencià. Els premis, organitzats pel COM (Col·lectiu de Músics i cantants en valencià) ha arribat enguany a la seua novena edició. Aquesta, com han reconegut des de l’organització i el jurat, ha sigut una de les edicions més renyides.

Al vídeo, podem gaudir dels divertits monòlegs d’un Eugeni Alemany convertit en ‘Conxeta Figatell’. L’humorista i presentador va ser l’encarregat de presentar la gala i va ser l’artífex dels moments més divertits. Podem gaudir també dels discursos dels premiats, com Obrint Pas (millor videoclip), Novembre Elèctric (millor disc pop), Sis Veus per al Poeta (Millor lletra) i més. També hi trobem les paraules d’agraïment d’esta revista, guardonada amb el premi a la promoció de la música en valencià junt a companys d’altres webs i portals.

També trobem els vídeos emesos a la gala amb entrevistes a artistes valencians (Orxata, Atupa, Borja Penalba), així com el reportatge en homenatge a la formació folk Tres Fan Ball (premi honorífic). Esperem que el gaudiu. Al nostre canal a Youtube penjarem també els fragments més interessants de la gala. Atents!

La realització i producció de la gala i el vídeo han estat a càrrec d’un grup d’alumnes d’últim curs de Comunicació Audiovisual del CEU de Montcada.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €