Tardor presentarà ‘Una Ciutat Invisible’ a València amb Mai Mai

tardorAquest dijous la sala Matisse de València acollirà la presentació oficial del nou disc de Tardor Una Ciutat Invisible (Mésdemil, 2014). El quartet demostrarà damunt dels escenaris que el seu projecte és molt més que fer bons discs produïts pel lloat productor valencià Pau Paredes. Defensaran en directe les cançons del seu nou LP, estrenat fa només unes setmanes a esta casa, i que ha alçat tot un seguit de bones paraules i una més que bona reacció del públic, traduïda en milers de plays i centenars de descàrregues.

Amb el concert que oferiran dijous a la Matisse, Tardor engeguen oficialment una gira que ja els ha portat a Calp i a la sala El Loco de València. Seguiran amb les dates previstes per a Benicàssim, el Festivern (Tavernes de la Valldigna), Gandia i alguns indrets més.

Acompanyant Tardor hi serà la banda amiga Mai Mai. El quartet rock ve de presentar el seu primer EP homònim publicat enguany, que han passejat amb una reeixit directe arreu de la geografia valenciana. A més, aquest primer treball ha sigut reeditat fa un mes per Flor y Nata Records, segell que ha decidit apostar pel grup. Ara deixen de costat la preparació del seu primer llarga durada per obrir la nit de dijous, en la que aprofitaran per ensenyar algun dels nous temes. Tenen previst enregistrar el nou àlbum a Barcelona en poc més de tres setmanes, pel que serà una bona oportunitat per vore les dos bandes. Les entrades anticipades tenen un preu de 5€ i es poden comprar ací.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €