La Gossa Sorda gravarà en DVD el concert de la Plaça de Bous

La Gossa Sorda

La Gossa Sorda vol deixar testimoni d’aquesta actuació que revesteix caràcter històric per diversos motius: en primer lloc, comparteixen escenari amb la banda mundialment coneguda Calle 13, guanyadora de 21 grammys i autora de cançons que s’han convertit en himnes generacionals; A més, actuaran en la Plaça de Bous, un dels recintes més significatius de la ciutat de València amb capacitat per a 8.000 persones.

El concert forma part de la gira de comiat de La Gossa Sorda ‘L’última volta‘, després d’anunciar fa unes setmanes la seua retirada indefinida dels escenaris. Per últim, l’actuació arriba en un dels moments de canvi polític i social més importants en la història recent de les institucions valencianes i de la resta de l’estat. Són totes raons de pes que fan d’aquest concert un dels esdeveniments més importants dels darrers anys a la ciutat.

La Gossa Sorda ha liderat una de les trajectòries més destacades en el panorama musical valencià: deixaran darrere seu 15 anys de concerts i un bon grapat de cançons que han acompanyat a diverses generacions de valencianes i valencians.

La gravació del CD i DVD correrà a càrrec de Maldito Records, una de les companyies discogràfiques més acreditades del sector, i compta amb la col·laboració de Suport Produccions, productora del concert.

Encara queden entrades a la venda per assistir al concert. El seu preu és de 20 euros, i poden adquirir-se en www.entradasatualcance.com i en qualsevol oficina de correus.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €