The Juergas Rock: un referent festivaler a Almeria

La localitat andalusa d’Adra, a Almeria, tornarà a ser escenari, per tercer any consecutiu, d’un dels esdeveniments musicals més importants de la província, The Juergas Rock Festival. Els dies 4, 5 i 6 d’agost, milers de persones tornaran a gaudir, a escassos metres de la platja, d’una nova edició de tres dies de sol, diversió, música en directe i moltes sorpreses. El recinte estará situat al costat de la platja de San Nicolás i compta amb una àmplia zona d’acampada. Com a novetat, aquest any s’introduiran millores tant en un com en un altre, dotant-los amb més zones de dutxa, més WCs i millors accessos perquè els assistents gaudisquen al màxim de la seua estada al festival.

The Juergas Rock iulianaDragoi
Una altra de les novetats és que aquest any The Juergas Rock será un ecofestival, gràcies a l’acord aconseguit amb Ecoembes, per la qual cosa insistirà en la necessitat de reciclar i de cuidar l’entorn, perquè el gaudir no està renyit amb la consciència mediambiental. L’edició anterior va superar les 5.000 persones, i el festival continuarà creixent enguany, consolidant-se com una de les cites més importants del rock a nivell nacional. Enguany, a més, l’organització ha aconseguit conformar un cartell de luxe, en el qual destaquen els mítics The Adicts, llegenda viva del punk. La veterana banda només oferirà enguany aquest concert a l’Europa contintental.

El cartell tambén compta amb una altre dels grans noms internacionals del panorama rocker, Molotov. Els mexicans pujaran enguany a l’escenari del The Juergas Rock Festival per a fer vibrar a tots els presents amb els seus clàssics. Els uruguaians La Vela Puerca serán una altra de les bandes internacionals que contribuiran a fer d’aquesta la millor edición del festival. Amb el seu potent directe, es tracta d’una de les agrupacions més massives del país sudamericà, i també la més internacional. L’esdeveniment es completa amb molts altres artistes destacats del panorma nacional. El grup de Gandia, La Raíz, en el moment més dolç de la seua carrera, serà un altre dels més esperats pels juerguistas. Los Suaves també faran parada a Adra en la seua gira comiat per a dir adéu a l’Andalusia oriental, doncs serà el seu últim concert a la província d’Almeria. El cartell continua amb altres grans noms com Muchachito, que presenta el seu nou treball; Morodo, que posaraà el toc reggae a l’esdeveniment; Lendakaris Muertos, Desakato, Envidia Kotxina, La MODA, ZOO, Ciclonautas, Sonido Vegetal… No faltaran al festival els reis del panorama alternatiu, entre els que trobem a NARCO, Hora Zulú, Soziedad Alkoholika, Gatillazo… El festival comptarà a més amb actuacions acústiques assenyalades, com les de Kutxi Romero o El Niño de la Hipoteca, així com amb activitats paral·leles durant tot el festival.

the juergas rock festival felicidad

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €